Piccadilly Pizzéria • 2600 Vác • Rákóczi tér 6. • 27/310-875 • 27/302-897 • info@piccadillypizzeria.hu

Rendelés > Rendelésről >

Köszöntjük a váci Piccadilly Pizzéria On-line rendelés oldalán!

Az ételrendelés szolgáltatásunk kizárólag nyitva tartási időben vehető igénybe!

Házhoz szállítási díj Vác város területén 400 Ft. , amit a rendszerünk még nem számol hozzá a rendelés listához!

Az étlapot a jobb oldalon található ételcsoportokra kattintva, vagy a felső menüsor "étlap" menüpontján keresztül tekintheti meg. Az étlapban lapozhat a fejlécben található ételcsoport megnevezésre kattintva.

Válassza ki a megrendelni kívánt ételeket, italokat az étlapon található "rendel" gombra kattintva. Nyomja meg a gombot annyiszor, ahány adagot kíván rendelni. A kiszállításra kerülő ételek és italok összefoglalóját (kosár tartalma) a jobb oldali oszlop alján találja. Itt lehetőség van az adagok számának növelésére, csökkentésére, vagy törlésére is.

Ha összeállította a rendelését, nyomja meg a "rendelés elküldése" gombot a jobb oldali oszlop alján, vagy kattintson az étlap mellett található kosár gombra. A megnyíló "kosár tartalma" ablakban tekintse át megrendelését, igény szerint módosítsa, vagy törölje a mennyiségeket. Töltse ki az adatlapot, szükség esetén írjon megjegyzést. Az "adatok rendben" dobozt pipálja ki, majd nyomja meg az "elküld" gombot a rendelés elküldéséhez.

A rendelés elküldését követően az Ön e-mail címére megérkezik az összefoglaló e-mail üzenet a rendeléssel. Amennyiben nem érkezik ilyen e-mail 10 percen beül, hívja éttermünket. A megrendelt ételeket és italokat kollégáink lehetőség szerint azonnal elkezdik elkészíteni, miközben Önnek egy második értesítő e-mailt küldenek a kiszállítás várható időpontjáról. Amennyiben a rendeléstől számított 30 percen belül nem kap értesítő e-mailt, hívja éttermünket.

18 éven aluliaknak szeszesitalt nem szállítunk ki!

JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁN AZ ÉTTEREM ÖSSZES DOLGOZÓJA!

Hírlevél feliratkozás
Név:
E-mail: